Om mig

Lidt om mig..

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet.

Udover at have videreuddannet mig i kognitiv teori og metode har jeg efter en lang årrækkes erfaring med meditation uddannet mig til mindfulness-instruktør, det er min erfaring at dette på den ene eller anden måde som regel vil styrke terapien.

Jeg arbejder ud fra den integrative tilgang schema terapi, som er en sammenkobling af psykoanalyse, kognitiv adfærdsterapi og oplevelsesorienterede tilgange (eks. gestalt terapi). Hvor schema terapi er videreudviklet fra den kognitive tilgang, er jeg dog mere rodfæstet i en oplevelsesorienteret tilgang. Dette betyder, at en fælles nærværende undersøgelse af dele af oplevelser, der opstår i terapien, er mere centrale. Dette giver et løft til de kognitive og adfærdsmæssige redskaber og begreber, der ellers danner rammen.

Nøgleord: Jeg tager udgangspunkt i at danne en tryg, fordomsfri og medfølende relation med klienten i terapien. Målet er sammen med klienten at undersøge centrale aspekter af de oplevelser som klienten ønsker at arbejde med, for hermed at skabe konstruktiv og livsforbedrende forandring. Med stor interesse i kinesisk medicin har jeg uddannet mig inden for tre evidensbaserede akupunktur-systemer. Da der ofte er succes med disse behandlinger kan vi sammen se på om det er noget, der skal indgå i forløbet. I så fald vil der indgå akupunkturbehandling som en del af terapien.

Er du interesseret i undervisning? Hvad venter du på?


Lad os arbejde sammen!

Mine kurser


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing maecenas fringilla the ullamcorper consequat dolor Praesent nulla vehicula dapibus faucibus metus genean ornare augue eget aliquam massa congue pllnesque mattis nequege ultrices.